torsdag

STOCKHOLMERKOTELETTER

Stockholmerkoteletter, koteletter i pakker med grøn peber og champignons, serveret med skysauce, kartofler og grøn salat.
Koteletterne gør sig færdig i ovnen på ca. 40 minutter.

Opskrift : Brugsen 1881


STOCKHOLMERKOTELETTER

4 store svinekoteletter
1/2 tsk. groft salt
1 tsk. paprika
groftkværnet peber
1 lille grøn peber
150 g champignon
20-25 g margarine

Koteletterne drysses med salt, peber og paprika.
Peberfrugten skæres i tynde skiver.
Koteletterne lægges på hvert sit stykke alufolie.
Peber, champignon og en lille klat margarine lægges på hver kotelet. Folien pakkes om og pakkerne lægges i et ildfast fad.

Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 40 minutter.

Servér stockholmerkoteletterne i pakkerne sammen med skyen, kartofler og grøn salat.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.