fredag

ÆG MED PURLØG I ASPARGES

Æg og asparges på påskefrokostbordet passer dejligt til det spirende forår og selvfølgelig til påsken. Let og elegant præsenterer den gamle ret sig og serveres med franskbrød eller rundstykker til.

Festlig med æggenes grønne hatte af purløg på aspargesstuvningen.

Der kan anvendes asparges fra glas om nødvendigt og stuvningen laves af aspargesvandet, tilsat lidt fløde.

Opskrift : Husholdning for Land og By 1961


ÆG MED PURLØG I ASPARGES

3/4 kg asparges
4 æg
purløg, fint snittet

Asparges stuves og anrettes på et fladt fad. Æggene koges i 6-7 minutter og pilles. Den ene  halvdel af ægget dyppes i fintsnittet purløg og æggene sættes ned i aspargesstuvningen i en krans rundt på fadet med den grønne halvdel opad.

Serveres varmt med franskbrød eller rundstykker til.

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.