lørdag

GRÆSPLÆNE ANNO 1946

Der skal såmænd ikke så meget til før et let måltid går hen og bliver spændende. Da det er mad fra gamle dage, vi beskæftiger os med, er her en lille velsmagende og voldsom dekorativ nem frokostret fra 1946.

Simple ingredienser som spinat, æg, tomater og ristet brød udgør arrangementet.

Opskrift : Den unge frues kogebog 1946, - udgivet af lærerinder ved Frederiksbergs fortsættelses kursus.

Der undervises i stenografi

GRÆSPLÆNE

stuvning af

1/2 kg spinat

3-6 hårdkogte æg
3 tomater
6 skiver ristet brød

Spinaten hældes på et opvarmet fad. Spidserne skæres af æggene, 1/2 tomat lægges over og de sættes ned i spinaten. Ganske små stykker af kogt æggehvide sættes på tomaterne som pletter. Fadet garneres med ristet brød.
Man kan nøjes med halve æg, hvis man stiller dem på et lille stykke brød, stukket ud med en kolonneform.

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.